Kantoor Administratiekantoor Kopa

Administratiekantoor Kopa

Administratiekantoor Kopa is een administratiekantoor, dat zich richt op de professionele en betrouwbare boekhoudkundige en fiscale dienst-verlening aan zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers), midden- en kleinbedrijven en particuliere cliënten. Door de opgedane werkervaring bij veeleisende Nederlandse bedrijven, actief in dezelfde dienstverlening konden wij succesvol een eigen bedrijf starten.

Het meest waarschijnlijk is, dat u geen of nauwelijks ervaring heeft met het doen van uw eigen administratie. Iedere ondernemer en particulier is verplicht om dat te doen. Voor u is administratie een vervelende en tijdrovende zaak. Voor ons is het dagelijks werk. Door samen te werken met administratiekantoor Kopa hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw administratie en bespaart u zich veel tijd, die u veel nuttiger kunt gebruiken aan uw eigen bedrijf.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare, professionele en ervaren dienstverlener, dan bent u bij ons op de juiste plaats. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Wie zijn wij?

Renata Kleijkamp - Kopa

Renata Kleijkamp - Kopa

Patrycja Kopa

Patrycja Kopa